Γαστρονομικες απολαυσεις

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & BAR

Απoλυτη Εμπειρια Γευσης

Εστιατόριο “Théa”

Ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, λειτουργώντας από τις πρώτες πρωινές ώρες, αυτό το μέρος προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για επαγγελματικές συναντήσεις, είτε πρόκειται για πρωινό, γεύμα ή δείπνο.

Καθώς ο ήλιος ανατέλλει, το πλούσιο αμερικανικό πρωινό μπουφέ ικανοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές γευστικές ανάγκες.

Οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να απολάυσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε ένα άνετο και διακοσμημένο περιβάλλον, απολαμβάνοντας παράλληλα τη μαγική ατμόσφαιρα και την εκπληκτική θέα που ξεπερνά την φαντασία, δίνοντας την υπόσχεση μιας εξαιρετικής κουζίνας που ανταποκρίνεται σε κάθε γευστική απαίτηση.

Εδώ οι πολύπειροι Chef εμπνέονται από τις κλασσικές συνταγές και συνθέτουν ένα οδοιπορικό γεύσεων. Μέσα από τα δικά τους μαγειρικά μονοπάτια σας οδηγούν σε θαυμάσιους μικρόκοσμους απολαύσεων.

Με βάση το μότο ότι χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα και πιο φρέσκα συστατικά, τα μενού περιλαμβάνουν μια επιλογή τοπικών ελληνικών εδεσμάτων και αγαπημένων γαλλικών πιάτων.

Εποχιακη Λειτουργια

Roof Garden “Erato”

Τα εστιατόρια μας διαθέτουν Gourmet κουζίνα η οποία περιλαμβάνει και θαλασσινά. Σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό κρασί από την τεράστια συλλογή μας και την υπέροχη ατμόσφαιρα, τα εστιατόριά μας προσφέρουν μία μοναδική γαστριμαργική εμπειρία.

Σε αντίθεση με άλλους χώρους το Roof Garden “Erato” προσφέρει στους πελάτες του θέα προς σημαντικά σημεία της πόλης. Καθίστε αναπαυτικά απολαύστε το δροσερό αεράκι και το ζωντανό σκηνικό θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια σας.

Θαυμάστε την ηλιόλουστη παλιά πόλη ή γυρίστε το βλέμμα προς το μαγευτικό νησί της Θάσου.

Τη νύχτα, η φωτισμένη πόλη προσφέρει ένα μαγευτικό φόντο για υπέροχα πιάτα. Ασχέτως από το τι θα τραβήξει την προσοχή σας, η μαγεία του εστιατορίου θα σας αφήσει μια λαμπερή εντύπωση.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις μοναδικές απολαύσεις των εστιατορίων του ξενοδοχείου μας.

Διεύθυνση

Τηλέφωνα

Email

Stay Connected

Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Royal Paradise Beach Resort & Spa

Διεύθυνση: Ποτός, 64002, Θάσος
Τηλέφωνο: +30 25930 55000
Email: booking@royalparadise.gr

Close